Da li vas OVO nervira kod Devica?

piše: Snezana

januar 25, 2023

Ukoliko sve krene naopako, poželite devicu u svojoj blizini. Istina je, iako zvuči kao kliše! Devica je jedan od – ako ne i najsposobniji znak u zodijaku.

Ukoliko hodate okolo osećajući se kao boginja svaki dan (svaka čast vašem samopouzdanju), kada ste devica, vi ste zapravo boginja, astrološki govoreći. Devica je vezana za mitološku grčku boginju Demetru.

Sposobne da reše svaki problem pred sobomfreepik.com


Ukoliko imate bar jednu devicu u okruženju ili ste i vi sami devica, verovatno ste upoznati sa glavnim osobinama tog znaka zodijaka. Otkrivamo vam najvažnije karakteristike devica:

Odlični u DIY-u

Sjajna ste zvezdica zodijaka. Imate sposobnost da pogledate nešto i odmah znate kako to poboljšati, bilo da popravljate svoj stan, kreirate nove šare za vašu odeću ili prilagođavate vežbanje kod kuće.
Ukoliko znate da postoji prostor za napredak, tu ste. Device su produktivne i vidovite kada su u pitanju zadaci i obaveze – vide šta je potrebno iz daljine i odmah kreću u akciju, bez oklevanja.

Radnik za primer

Uvek tu da pomogne saradnicimafreepik.com

Svi na poslu znaju da ćete se pojaviti i rešiti svaki projekat koji je u problemu. Takođe, bićete neverovatno efikasni u procesu. Ništa ne ostavljate na pola, svoje zadatke i obaveze rešavate u celini. Izuzetno ste organizovani. Svaki sat i minut u vašem organizeru mora biri isplaniran. Dakle… vi ste pravi radnik iz snova.

Ljubitelji rutine

Imate svoju uobičajenu rutinu i uvek želite da tako i ostane.  Možda volite da popijete kafu, vežbate, a zatim se istuširate pre posla, ili možda zaista volite da napunite mašinu za pranje sudova na svoj način i sve iza sebe ostavite perfektno čisto. Šta god da je, volite da radite stvari na određeni način i niste impresionirani kada neko pokuša da se petlja u vaš posao. Ono što bi svi u okruženju ovog znaka zodijaka trebalo da znaju: Pusti devicu da radi svoje!

Totalni perfekcionisti

Potpuni perfekcionistifreepik.com

U teoriji, perfekcionizam nije nužno loša stvar. Na kraju krajeva, samo želite da stvari budu što je moguće bolje. Dakle, nemate nikakvih problema sa razgovorom ako se osećate kao da vaš partner ne ulaže toliko truda koliko bi mogao u vašu vezu, tu ste da mu to odmah kažete u lice. Ili ako vaš kolega pravi očiglednu grešku u kucanju na projektu na kojem ste radili zajedno. Kod vas sve to mora biti i više nego savršeno i “pod konac”. Međutim, device, pazite se jer vrlo često možete izgledati kao najveći kritičar u društvu, čak iako imate dobre namere.

Uvek tu da pomognu

Volite da vidite druge ljude kako uspevaju, a vi želite da učinite sve što možete da pomognete da se to dogodi. Imaš drugara koji treba da se preseli? Pojavićeš se ranije uz kafu. Primećuješ da se tvoja sestra bori da uravnoteži novo roditeljstvo, posao i mentalno zdravlje? Proći ćeš i doći do dna onoga što joj treba. U suštini, najsrećniji ste kada možete pružiti ruku pomoći. Svako treba imati prijatelja kao što su device.

Lepota

Zdravlje

Zabava

Moda

Fitness i ishrana

Lifestyle

Putovanja

Astro

Moj dom