Kako stilizovati pantalone u bojama?

piše: Nevena M.

januar 16, 2023

Da li vam je zapalo za oko da su u poslednjih par godina pantalone u bojama postale pravi hit? Ukoliko se bar malo razumete u modu ili je pratite, shvatate da su ovakve pantalone pravi must have poslednjih godina. Verujemo da znate o čemu je reč, široke i baggy, nekada od laganih materijala poput lana, a nekada od tvrdog džinsa, a ako još imaju ogromne džepove na nogavicama, slobodno ih popularno možete zvati ‘Cargo’ pantalonama. Ukoliko ih još uvek nemate u svom garderoberu, pravi je trenutak da ih nabavite! Iako nije leto i ovakve pantalone su postale njegov zaštitni znak, verujte nam na reč da ni u prelaznom periodu sa njima nema greške.

Ukoliko volite malo više da eksperimentišete sa odevnim kombinacijama, ove pantalone su savršen izbor za vas. Tajna je u stilizovanju, da li u pitanju svečana prilika ili ‘pak svakodnevna varijanta? Počećemo otkrivanjem najmodernijih boja poslednjih letnjih sezona (plava, jarko pink, žuta i zelena). Medjutim, sprovešćemo vas i kroz par jesenjih boja koje svakako ne zaostaju za njima.

Ukoliko želite biti trendy, bilo leti ili na jesen, u uži krug svakako ulazi boja vina i to po mogućnosti kombinovanja sa belom. Lanene pantalone u boji vina su obavezne i koju god varijantu belog gornjeg dela izaberete, nećete pogrešiti.

Uvek trendyfreepik.com

Tamnija zelena je, takodje, boja pantalona koju morate imati na jesen. Pruža vam more mogućnosti: uz ljubičastu boju je savršeno elegantna, uz žutu je pravi šik, dok uz bež varijantu ova boja predstavlja proverenu klasiku.

Braon široke safari pantalone ulaze na sva vrata! Mogu biti već pomenute ‘Cargo’ od kepera sa mnogo džepova. Pantalone u ovoj boji od satena će vas oboriti sa nogu jer su lagane i jednostavne, a ujedno odišu elegancijom. Ukoliko želite da ipak budete posebni, kombinujte ih uz žutu ili ljubičastu boju.

Bele i crne pantalone se podrazumevaju! Da li su to su cigaret pantalone ili traperice, one se jednostavno mogu se nositi uz pregršt različitih boja i na bezbroj različitih načina, a uvek su pogodne za svaku priliku – od šetnje u parku pa sve do rodjendana kod najbolje drugarice, prosto su nosive, basic a pun pogodak.

Šarenilo je INfreepik.com

Pantalone u nežno roze boji su pravi šik uz crnu torbu ili crnu košulju jer taj kontrast nežnog i grubog je prava dobitna kombinacija. Medjutim, ako se odlučite za jarko pink pantalone, obavezne su uz gornji odevni predmet u lime žutoj boji. Obratite pažnju na to koliko se zapravo lime žuta i drečavo pink odlično slažu.

Narandžaste pantalone se uvek dobro slažu sa nude tonovima, kao i bež gornjom varijantom. Malo zlatnog nakita oko vrata, dobar par mindjuša i izgledaćete svetski. Veoma je popularna takozvana „cigla narandžasta“ nijansa narandžaste i naš savet je da se oprobate u njoj.

Lepota

Zdravlje

Zabava

Moda

Fitness i ishrana

Lifestyle

Putovanja

Astro

Moj dom